ZZP-Pakket

Het ZZP-pakket voor de zzp’er in Amsterdam en Amstelveen die het allemaal nèt even beter regelt.

Een zzp’er heeft het al druk genoeg. Althans, dat hopen we. En dan schiet de administratie er nog wel eens bij in. Want je wil doen waar je goed in bent. En administratie? Daar zijn anderen weer goed in. Dan is het slim om de administratie uit handen te geven. Liefst aan een administratie- en advieskantoor dat veel andere zzp’ers als klant heeft. En dus op de hoogte is van alle regelingen, trucjes en ontwikkelingen. Een boekhouder die pro actief te werk gaat en niet al te duur is. Daarnaast kan je bij ons alles geheel online regelen.

Een advieskantoor als Schagen en Helder. Want Schagen en Helder doet alles nét even beter. Als zzp’er profiteer je van onze know-how en efficiency waardoor je ervan verzekerd bent nooit te veel te betalen. Niet aan de belastingdienst. Maar ook niet aan ons. Voor een zeer scherpe vaste maandprijs bieden we een volledig ZZP-pakket.

We verzorgen onder andere het verwerken en controleren van de administratie, nemen de aangiften inkomsten- en omzetbelasting voor onze rekening en we verstrekken de uiteindelijke jaarcijfers die we met u bespreken en evalueren. En het mooiste is, het aanleveren van de administratie kan geheel online.

Weten hoe het nèt even beter kan voor u?
Vul dan het contactformulier even in.